Monday, July 4, 2011

Key Chain Felt

Finally last Saturday, kelas ke -3 diadakan selepas beberapa kali ditunda atas sebab-sebab penganjur tidak dapat elakkan. Macam-macam dugaan sebab tempat biasa kitaorang belajar dah dikunci. (pengajur takde kunci). So kene pindah ke tingkat lain. Tup-tup black out lak....Aku hanya berharap pada lampu emergency ajelah.

Tunggang langgang aku gunting. Dah la mata nih tak seberapa nampak. Cahaya pula ala-ala romantik gitu.Namun, alhamdulillah, bekalan eletrik kembali dan sudah terang benderang. barulah aku nampak siapakah guruku pada kali nih.

Owh rupanya cikgu ku ini very humble, kecik molek..kiut miut pemilik  SekociNorlie. Selama nih aku browse aje blogspot cikgu and tak sangka akhirnya dapat jua bertemu mata.

Ini antara karya key chain ku yang tidak seberapa ini.
ade lembu....

donut ada...naga pun ada....
 As usual, key chains nih anak-anakku la yang rembat specially si Sara. Cuma giraffe sahaja tak sempat nak abiskan sebab sibuk 'shopping'.hehehehehehe...


tengah kusyuk.....

antara barangan jualan untuk dirembat....
Sebelum  kelas berakhir, kami sempat mengambil gambo beramai-ramai bersama cikgu Norlie. Terima kasih!

Cikgu Norlie memakai tudung warna merah.
So, lepas ni can't wait for last course iaitu from cikgu Tini untuk wat t-shirt next week on 9 July 2011. See you guys next week!

~IKLAN JAP~



Sara yang happy dapat key chains daripada mamanya yang baik hati...huhuuhhuhuhuhuuhuhuhh............
 

No comments:

Post a Comment