Wednesday, May 23, 2012

~Happy Belated Camelia!~

Entry post yang memang agak lama nak post. Alasan biasa adalah sangat dan sangat sibuk. Masalah kesihatan dan masalah kerja yang makin menimbun dan menyebabkan rasa stress. Tapi takpe, as promised to Ida and Rina, I will blogging and jangan sengan-sengan kalau nak ambil pictures daripada hasil tangan kerja amatur ini. First, dapat sms daripada Ida ingin menjemput kami sekeluarga ke parti harijadi anaknya, Camelia. Nak pendekkan cerita, Syasya dah demam panas sejak hari Khamis. Masa tuh kami onn off hendak datang atau tidak tapi Syasya kata dia dah ok and nak ke majlis tuh, we all pun decide pi juga la.



camelia
Birthday girl!
Majlis start pada pukul 4 petang. Cuaca agak redup walaupun pada mulanya nampak macam hendak hujan. Cumanya tiada angin sepoi-sepoi bahasa. Panas weh.....

taman putrajaya perdana
ballon girl dah sampai!

 Bertempat di Taman Putra Perdana. Kena dapatkan permit dahulu yea....


 Masa ni Syasya memang langsung tak join apa-apa aktiviti sebab rupanya panas badan sudah kembali. Sara pula faham bila kita kata badan kakaknya panas, dikipas pula....Aduhai Sara....hehehehehe


ballon flower

 See...Comel tak bunga cute nih? Dah la comel, cute..Padahal perkara sama...heheheehhee..


Sara ni macam-macam request dia minta kat ballon girl tuh. Rasanya more than 5 ballons dia request.


 Inilah ballon girl. Nasib tak berpakaian macam badut kan? Tapi ada juga budak yang takut badut. mungkin sebab mekap kut.....
lolipop

Nak lolipop! yum.....Yummmmmmm. Rasanya budak-budak sangat enjoy dengan requested ballons nih.


See......It's Sara again.....Kali nih dia minta belon pedang pula....


secret recipe cake

Eh, tangan siapa agaknya tuh yea? Kan Rina kan?



 Ballon cake! Sangat comel with teddy and lilin sebatang. Erkkkk, teddy dah hilang....hehehehehe



Nak bergambar juga si Rina nih. Anyway, you're cute takpe. Kalo macam i nih...hehehehehe...


Another request from Sara. Dia nak letak kat kepala pula dah. Good idea Sara!


birthday party

Sebelum pemotongan kek bermula......Yum...yum..Kek from Secret Recipe.

love ballon


 Well, ini yang aku dapat berikan untuk birthday girl. Hope Camelia sangat suka akan bantal ini yea......


Saja tulis nama Camelia. So totally Camelia punya. heheheheheeh


Anyway, thanks adik for inviting kami sekeluarga. Maaf Rina can't make it for your daughter's party for next day. Urgent to ED sebab Syasya demam panas....Anyway, thanks again!

 

No comments:

Post a Comment