Friday, November 18, 2011

Mini Konvokesyen

Pada 15 November 2011, satu mini konvokesyen peringkat Parlimen Bandar Tun Razak diadakan di International Youth Centre (IYC), Cheras. Aku rasa buat julung-julung kali kut bersempena sambutan KEMAS yang ke-50 tahun.
persembahan koir


Acara dimulakan dengan persembahan silat oleh anak-anak cilik ketika kehadiran ahli parlimen Bandar Tun Razak. Diikuti persembahan koir untuk menyanyikan lagu Negaraku, Wilayah Persekutuan dan Kemas.

Syasya lead the traditional dance

Selepas ucapan bagai oleh yang berkenaan...wa tadah telinga ajer...Acara dimulakan dengan persembahan tarian tradisional oleh Tabika 1RAMD..hehehe....Masa ni memang aku ke hadapan.. Snap one shoot pix and the rest, shoot video untuk tatapan Syasya nanti.

Then, acara konvo dimulakan.....Sebenarnya kat sekolah dah pun buat tapi maybe nak bagi budak-budak merasa naik pentas..Ehmm..teringat lak time aku konvo dulu.... Budak - budak zaman sekarang macam - macam....
tengah Q
penyampaian sijil
Acara penyampaian sijil direhatkan dengan persembahan muzikal dari sekolah kemas mana ntah.. Not bad budak-budak nih menari. Lincah betul.


menari dik
Majlis tamat pada jam 12 tengah hari....Finally, so bolehla balik..erkkk..Petang kene pi majlis penyampaian Sekolah Pelangi laks....

Syasya n Auli with their teacher; Cikgu Zaharah

makan dulu....

Dah habis semua, barulah aku tengok budak-budak ni makan..Patut ler Syasya bad mood jer masa nak amik scroll..Perut laparlah tuh....Anyway, congrats!!!


No comments:

Post a Comment