Tuesday, November 8, 2011

E.O.S (Entri Org Sibuk)

Salam semua...

Kali ini bukan apa-apa yang menarik pun cuma sangat sibuk dengan urusan ditambah pula kesihatan yang tidak mengizinkan..huhuhu. Setiap hujung minggu pasti dipenuhi dengan membawa anak-anak jalan-jalan sekitar Lembah Klang. Sebab? Si Sara akan sokmo bertanya....

"Mama, esok keje tak? Cuti nanti kita jalan-jalan la..."


Kesian juga. Tapi aku dan suami akan memenuhi juga permintaan anak-anak kami. Lagipun jauh berjalan luas pemandangan. Ye ker jauh berjalan tuh? hehehehehe..So, last Depavali ( tak tahu nak ke mana pun)...As usual, pi Muzium Negara (ni kali ke brapa pi...budak-budak suka, tapi aku tak suka sangat sejarah..hohohohoho). Enjoy la juga.hehehehe...

amboi - amboi........

Syasya with Hamizan

Sara n Papa


Then, Sabtu lepas (29 Nov 11), our cousin kahwin at Bndr Tun Razak. Rumah kami dekat sahaja tapi datangnya antara yang terlambat sebab masa tuh Yus keje...hohohoho..Ayah tak sabar-sabar nak mengajak kami ke MAEPS. Ada expo apa ntah berkaitan dengan kelapa sawit.


Selamat Pengantin Baru Mizah!

Apa punya fesyen Sara......

Hamizan and Pak Busu
Dalam 1 tengah hari, kami semua bertolak ke MAEPS. Best jugak eskpo nih. Aku yang keje berdekatan dengan MAEPS nih pun tak tahu..hehehehhe..(masa pesta buku tuh pun tak tahu...uwaaaa..tak dapat beli buku..). Makan minun percuma..Siap sediakan tempat duduk nak lepak-lepak..Ais krim daripada kelapa sawit pun sedap gaks. Banyak kali round pulun minta ais krim.hehehehhe....Coklat pun sedap. Semua bab makanan, memang sedap...hehehehe...Dan minyak wangi daripada lada hitam pun ada. Aku minta sampai 2 botol..hehehehe..Bukan tamak, saja nak tambah koleksi ....Not bad, wangi juga.

 background air terjun

me and Huda

love the background.....

Hamizan nak cuba jentera nih

dah berapa kali round makan ais krim nih?

jawab jangan tak jawab...hadiah not bad...


Tup- tup hampir pukul 6petang, ibu dah telefon ajak balik. Alamak, banyak tak abis round. ( Nak jawab kuiz dah makan masa, dok melepak makan dan mencuba makan lagi..hehehehe). Seronok jugak jalan-jalan nih. Bawa payung besar gedabak, tapi panas terik jua. Memang sekarang cuaca tidak dapat dijangka.


No comments:

Post a Comment