Tuesday, July 12, 2011

Minggu yang sibuk

Sepanjang minggu lepas adalah antara minggu yang sangat sibuk buatku. Baik di pejabat mahupun di rumah. Minggu lepas sibuk wat report untuk apraisal.hehehehehe....Moga-moga rezeki dipermurahkan, amin.Sibuk di rumah macam biasa la, bila ada anak-anak kecik. Kadang - kadang bila dah mengemas specially dah mop lantai, Hamizan dengan selambanya tumpahkan air di lantai. grrrrrrrrrrr.....Geram betul.

But, yang happynya, aku dapat menyudahkan orders dan pending-pending orders aku. Nih antaranya....

monsters
little cute monsters!!!!!!
So, these little cute monsters are for my beloved sis and bro. Anggap jer advanced birthday gift yea from akak. ^_^......
with the owner.....


cute
Sara pun nak macam mak teh punyer......

cute monsters
besornya monsters nih mama...

Dan tidak ketinggalan order from my kazen; Fhata for her brother in law. This is wedding badge. Harap pihak keluarga pengantin sangat suka akan ia.Sangat mengambil masa yang agak lama ketika nak buat wording with the groom! sebab Fhata order 15 keping. And fyi, design ini adalah kehendak pengantin lelaki sendiri. Patik menurut perintah sahaja. hehehehehehehehe.

wedding felt
tema hijau

felt,badge 
bunga pepel nih untuk Anya!



Apa-apa pun, terima kasih kerana menyokong Senget Handmade!!!!!!!!! *wink*

No comments:

Post a Comment