Thursday, June 2, 2011

Backdated Stories - Happy Teacher Day....!

Sambutan hari guru sudah lama berlalu. Aku sebenarnya quite bz sampai terlupa nak wish saper-saper specially my aunties, uncle, my teachers and lovely frenz yang jadi cikgu nih..huhuhuhu..so sorry.

Nak dijadikan cerita, hujung minggu tuh Syasya tanya kat aku;

"Syasya nak bagi hadiah pada cikgu-cikgu "

Aku terdiam. Oppsss...Lupa ..haaa masa nih la baru teringat tentang hari guru nih...Niat dihati memang nak bagi something tapi asyik busy ajer. So, hujung minggu tuh..aku dan Syasya mempulun membuat brooch yang tak seberapa nih. Maklumlah semua cikgu-cikgu dia perempuan. So, senang sikit nak pilih hadiah apa.



Syasya busy menulis ucapan 

Sara dan Hamizan pun nak join jugak

Ada 5 orang cikgu
Harapnya, cikgu-cikgu Syasya suka akan hadiah yang tidak seberapa nih.

flower felt brooch
Flower Brooch

Lastly, Selamat Hari Guru!!!!



No comments:

Post a Comment