Thursday, May 12, 2011

My Lovely Hamizan....

Selasa lepas, Nora datang ke rumah aku untuk menghantar kad kawen...opsss...TAHNIAH yea.....Insya Allah... kak Kin akan datang... *_< Lama jugak tak berjumpa..almost a year...Last jumpa pun masa aku bersalinkan Hamizan kalo tak silap la..... Iya dakkkk?

So, malam tuh aku memang rasa energyku membuak-buak ( aperla ayat aku nih) nak buat sesuatu....Malam sebelumnya aku dah pulun wat hair clip suka suki....Dan berdasarkan lakaran yang aku di siang hari nya...Aku cuba membuat sesuatu.....

Hamizan was soooooo happy; and im soooooo glad....*wink*
Malam tuh, Hamizan tidur dengan penuh senyuman terukir....Lapang dada tengok Hamizan, Bukan apa, selama nih plushies aku hanya buatkan untuk Syasya dan Sara serta order-order dari kawan -  kawan yang menyokong Senget Handmade nih. Cian plak tengok Hamizan takde aper- aper...Opsss ade...car from felt...nanti la aku upload pixnya......

so happy

little cute monster
Well, masa aku dok lakar-lakar dan mula jait ikut lakaran..Tengok nampak macam senang.....Tapi biler bab cantum...alamak......dengan peel Hamizan mengamuk baling balang kaca berisi butang segala butang aku.....adusssss...dugaaan..ngan Sara yang claimed that little cute monster was made just for her...ehmmmmmmmm

Aper-paer pun, aku sangat - sangat puas hati......... <3




No comments:

Post a Comment