Monday, July 12, 2010

Berakhirnya Piala Dunia 2010 dan beg yang comel ini.

Pagi tadi berakhir sudah Piala Dunia 2010 yang diadakan di Afrika Selatan.Sesi mencuci mata pun berakhir sudah. Pening² kepala aku nih nak masuk keje. Nasib baiklah pagi tadi aku dapat tempat duduk di dalam Star LRT. Kebiasaannya jangan haraplah aku nak dapat tempat duduk. Penuh, pack dengan manusia ...berhimpit² tapi pagi nih seolah-olah banyak ruang kosong pulak. Ker dek penangan Piala Dunia sampai ramai yang terbangun lambat??? huhuhuhu

Torres dan Villa

Cak!!!! My dearest Mejad.

Mesti tertanya-tanya siapakah hero² nih....Ini adalah anak² kepada kawan aku; Nyzal. So cute specially Mejad. Penat mama Kin carik jersi² nih...huhuhuuh...dan tak lupa jugak, Hamizan pun dapat selai...huhuhuhu..But jersi German still no 1.

Errrkkkk...ehmm Nyzal, aku curik pix hang dlm facebook nak tepek pix hero² ko.Kasik glamer sat dalam blog aku. Takpe ker??? (ok kan?)

And before aku mengepos (suami aku yang pos that why tulisan pada parcel lain, pada resit lain)..aku memberikan satu kejutan (ayat skema) untuk kawan aku nih sempena birthday dia last month. Maaflah lambat. I hope ypu like it. Sorrylah as usual...senget the benget....hahahahaha

Ada model tolong posingkan.



Bunga leh cabut kalo takmo. 

Well Nyzal, semoga ko gumbira dengan pemberian daripada aku yang tak seberapa nih. Aku masih dalam proses pembelajaran. Maafkanlah aku sengetan yang melanda pada beg tuh. Yang paling penting, hanya ko sorang jer yang ade beg design gini.huhuhuh...(unless aku wat yang samer.hahahaha) Taklah, nama ko tuh yang penting. Unik!

1 comment:

  1. hohoho..aku baru gedik nak meninggalkan jejak di sini...ngeeeee...tqvm Syikin..beg tuh aku suka bangat..aku pakai wat p kedai terdekat..sbb takleh sumbat banyak barang,,ehekk..

    ReplyDelete